Bemutatkozás
Szervezetünk
1% felajánlás
Rendezvényeink
Vendégeink
Aktuális
Galéria
Beszámolók
Sajtó
Kapcsolat
   
 
 
Rendezvényeink - 2013
  Karácsonyi Ünnepség 2013
Helyszín: Táncsics Mihály Szakközépiskola „B” épület földszint „Táncsics terem” Veszprém Eötvös K.u.2.sz. (bejárat az Arany János u. felőli felső porta) A program véglegesítése folyamatban van, de az ünnepségünk részeként, szeretnénk, ha tagtársaink is vállalkoznának, egy- egy vers felolvasására! Amit szeretnénk kérni, a közös asztal megterítéséhez mindenki járuljon hozzá, ízlése és lehetősége szerint. Ehhez várunk; hideg tálakat, salátákat, sós, édes süteményt, üdítő és szeszes italt. Kérjük a visszajelzéseket, emailben, vagy telefonon Soós Ferencnének (302159441) vagy személyesen Bakonyi József órásnál, lehetőleg december 12.-ig.
Dátum: 2013. december 14.
Hely: Táncsics Mihály Szakközépiskola „B” épület földszint „Táncsics terem” Veszprém Eötvös K.u.2.sz.
  15.éves a Társaskör!
A Veszprémi Polgári Társaskör vezetősége, meghívja Önt és kedves Barátait a 2013. október 19-én, szombaton 18 órától megrendezésre kerülő A Társaskör 15.éves Születésnapi Bulijára A helyszín a ZÓNA étterem, reméljük, minél többen leszünk, és sikerül még egy kellemes estét együtt eltölteni. A program: - a korábbi elnökök visszaemlékezései, a megalakulásunk óta eltelt időről, történésekről. - számítógépes kivetítés, a 15 év fotóiból válogatva, - vacsora, a menü húsos tál, vegyes körettel, savanyúval, sör, bor, üdítő. Tagjainknak a kedvezményes részvételi díj mindössze 2500Ft. Kérem részvételi szándékát legkésőbb jövő hét csütörtökig (2013.10.24) jelezze, és a részvételi díjat fizesse be: Bakonyi Józsefnél (Bakonyi Órás) illetve Bruder Zsuzsánál!
Dátum: 2013. október 19.
  2013 évi közgyűlés
A Veszprémi Polgári Társaskör 2013.évi rendes közgyűlését 2013. június 1-én (szombaton) 13.00 órakor, Balatonfüreden, a Koloska Csárdában tartja, melyre szeretettel várjuk minden tagunkat. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlést, változatlan napirenddel, változatlan helyszínen 13.30 órakor tartjuk. A közgyűlés napirendje: 1. Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, hitelesítő választása 2. A vezetőség beszámolója a 2012. évi munkáról 3. A közhasznúsági jelentés ismertetése 4. A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság jelentésének ismertetése 5. A 2013. évi program javaslat és a költségvetés ismertetése 6. Vegyes ügyek A hivatalos napirend megtárgyalása előtt a program a következő: Szomszédolás Balatonfüreden - gyülekező 9 órakor az AGIP benzinkút (Budapesti út) parkolójában, - indulás autóbusszal: Balatonfüredre, ahol a Vaszari Villában megtekintjük a Rodin kiállítást, majd Bóka István polgármester társaságában, városnézés Balatonfüreden - ezt követően ebéd, és közgyűlés Balatonfüreden a Koloska Csárdában. A fenti program előrelátható költsége: 2500Ft/fő. (ebéd, autóbusz) Szeretnénk, ha az autóbusz megtelne, ezért kérek mindenkit, aki teheti, vegyen részt a programon és a közgyűlésen, jelentkezzen Bakonyi József Órásnál, vagy Brúder Zsuzsánál, legkésőbb május 28- án kedden 17 óráig!
Dátum: 2013. június 01.
Hely: Balatonfüred Koloska csárda
  „ Az ügyvéd és a kihívások”
Szeretettel meghívunnk minden érdeklődőt a Zóna Étterembe 2013.március.22-án pénteken. 18 órakor kezdődő beszélgetésre : Dr. Bősze Ferenccel beszélget Barta Éva újságíró.
Dátum: 2013. március 22.
  
Dátum:
Jelenleg nincsenek feltöltött rendezvények!
 
    Rendezvények száma : 4   [1-5]    Interword Kft.