Bemutatkozás
Szervezetünk
1% felajánlás
Rendezvényeink
Vendégeink
Aktuális
Galéria
Beszámolók
Sajtó
Kapcsolat
   
 
 
Rendezvényeink - 2012
  Karácsonyi Ünnepség 2012.
A Veszprémi Polgári Társaskör vezetősége szeretné meghívni Önt, hozzátartozóját, és barátját, Karácsonyi Ünnepségünkre. Vendégünk lesz, műsort ad a Liszt Ferenc Kórustársaság Vinczeffy Adrienne karnagy vezetésével. Amit szeretnénk kérni, a kórus megvendégeléséhez, a közös asztal megterítéséhez mindenki járuljon hozzá, ízlése és lehetősége szerint. Ehhez várunk; hideg tálakat, salátákat, sós, édes süteményt, üdítő és szeszes italt. Kezdés 18 órakor!
Dátum: 2012. december 20.
Hely: Helyszín: Táncsics Mihály Szakközépiskola „B” épület földszint „Táncsics terem” Veszprém Eötvös K.u.2.sz. (bejárat az Arany János u. felőli felső porta)
  Látogatás Ajkára
Ajkán meglátogatjuk az Ajkai Üveggyárat, majd a Bányászati múzeumot majd a Park vendéglőben megebédelünk. Indulás 8 órakor a volt Aral kút parkolójából,
Dátum: 2012. november 10.
Hely: Ajka
  Látogatás a Naplónál
Látogatást szervezünk a Napló szerkesztőségében, ahol beszélgetünk Barták Péter főszerkesztővel, majd megnézzük a nyomdai részleget, ahol a különböző sajtótermékeket nyomtatják.Gyülekezés 17 45 perckor a parkolóban! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Dátum: 2012. október 02.
Hely: Veszprém Házgyári út 12.sz.
  KERTI PARTI JUNIÁLIS 2012.
A korábbi hagyományokat szeretnénk folytatni, ezért a helyszín az ÉLLŐ Malom lesz, ahol sok hangulatos majálisunk volt már, reméljük, minél többen eljönnek, és sikerül még a nyár előtt egy kellemes délutánt, estét együtt eltölteni16 órától! A menü: - Sertés-csülök pörkölt, kiváló házikenyérrel, Andi-féle savanyúsággal, sörrel, borral, üdítővel, házi zsíros kenyér, lila hagymával, este hideg tálak. A zenét Nádasi Elemér szolgáltatja, benne még soha sem csalódtunk. Tagjainknak a kedvezményes részvételi díj mindössze 3000Ft. Kérem részvételi szándékát legkésőbb jövő hét szerdáig (2012.06.20) jelezze! A részvételi díj befizethető: Bakonyi Józsefnél (Bakonyi Órás) illetve Bruder Zsuzsánál, illetve a helyszínen. Este sötétedéskor zenés kivetítés a Társaskör eddigi rendezvényein készült fotókból (Éllő Gyuri összeállításából)!
Dátum: 2012. június 23.
Hely: ÉLLŐ Malom Veszprém Veszprémvölgyi út
  2012.Évi rendes közgyűlés
A Veszprémi Polgári Társaskör 2012, évi rendes közgyűlését 2012. május 26-án (szombaton) 13.00 órakor a Kocor Pincészetben tartja, melyre szeretettel várjuk minden tagunkat. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlést, változatlan napirenddel, változatlan helyszínen 13.30 órakor tartjuk. A közgyűlés napirendje: 1. Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, hitelesítő választása 2. A vezetőség beszámolója a 2011. évi munkáról 3. A közhasznúsági jelentés ismertetése 4. A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság jelentésének ismertetése 5. A 2012. évi program javaslat és a költségvetés ismertetése 6. Vegyes ügyek A hivatalos napirend megtárgyalása előtt a program a következő: - gyülekező 8 óra 45 percig az ÖMV.(régen ARAL) benzinkút (Budapesti út) parkolójában, - indulás autóbusszal: a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetbe Badacsonytomajra, ahol az Intézet igazgatója Dr. Májer János tart előadást, majd különleges borokat kóstolunk! az Intézet honlapja: http://www.szbki-badacsony.hu/ - ezt követően ebéd Balatonfüreden a Kocor pincészetben (http://www.koczorpince.hu/) és a fent megjelölt napirendekkel megtartjuk a 2012.évi közgyűlésünket, A fenti program költsége (borkóstoló, ebéd, autóbusz) előrelátható költsége: 3000Ft/fő. Szeretnénk, ha az autóbusz (22fős) megtelne, ezért kérek mindenkit, aki tervezi részvételét a programon, és a közgyűlésen, legkésőbb május 23. án szerdán 17 óráig befizetné a részvételi díjat Bakonyi József Órásnál, vagy Brúder Zsuzsánál! Tisztelt Tagtársaink! Ezúton hívnánk fel a figyelmet arra, hogy a 2011. évi tagsági díj (5.000,- Ft) befizetésére lehetőség lesz az összejövetelen, Brúder Zsuzsánál, valamint utalható is a K&H Bank 10401220-00010762-00000000 sz. számlájára.
Dátum: 2012. május 26.
Hely: Kocor Pincészet Balatonfüred
Jelenleg nincsenek feltöltött rendezvények!
 
    Rendezvények száma : 8   [1-5]    
    oldal: 1 / 2  ugrás:  következő > ] utolsó >> ]Interword Kft.