Bemutatkozás
Szervezetünk
1% felajánlás
Rendezvényeink
Vendégeink
Aktuális
Galéria
Beszámolók
Sajtó
Kapcsolat
   
 
 
Rendezvényeink - 2011
  Karácsonyi Ünnepség
Hagyományainkhoz hűen megrendezzük Karácsonyi Ünnepségünket. Vendégünk lesz, műsort ad a Liszt Ferenc Kórustársaság Kollár Kálmán karnagy vezetésével. 2012.december 19-én 18órától. Amit szeretnénk kérni, a kórus megvendégeléséhez, a közös asztal megterítéséhez mindenki járuljon hozzá, ízlése és lehetősége szerint. Ehhez várunk; hideg tálakat, salátákat, sós, édes süteményt, üdítő és szeszes italt. Kérjük a visszajelzéseket, emailben, vagy személyesen Bakonyi József órásnál, lehetőleg december 16.-ig. Reméljük, hagyományainkhoz hűen, meghitt Karácsonnyal búcsúztathatjuk ezt az évet.
Dátum: 2011. december 19.
Hely: Táncsics Mihály Szakközépiskola Veszprém Eötvös K.u.2.
  „Aki mindig tudja hány óra van!”
A „Bemutatkoznak tagtársaink sorozat keretében” Beszélgetés Bakonyi József alelnök, órás mesterrel, a mesterségről, utazásról… A beszélgetést vezeti Barta Éva újságíró.
Dátum: 2011. november 07.
Hely: Zóna Étterem Veszprém
  50 éves a Veszprémi Petőfi Színház
Beszélgetés: Hegyeshalmi László nyugdíjas igazgatóval és Perlaki Róbert díszlettervezővel.
Dátum: 2011. október 03.
Hely: Zóna Étterem Veszprém
  Tihany-Limnológia-Levendula
A Veszprémi Polgári Társaskör vezetősége meghívja Önt és hozzátartozóját, barátját, ismerősét Tihanyba 2011.szeptember 24-én szombaton, megrendezésre kerülő következő LIMLONÓGIA- LEVENDULA programjára! A program: - Indulás: 10 órakor a Szikvíz parkolóból - Dr. Bíró Péter akadémikus előadása a MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének tevékenységéről - 13 órakor ebéd a Régi idők udvarházában ahol, ezen a napon „Régi idők ízei- levendula lekvárfőző nap” lesz. A programon való részvétel várható költsége: 3000Ft. Jelentkezi, illetve a részvételi díjat befizetni: Bakonyi József órásnál, vagy az autóbuszon lehet, a 06-30-9385579 telefonszámon történő előzetes jelentkezés esetén, legkésőbb: szeptember 22-ig!
Dátum: 2011. szeptember 24.
Hely: Tihany
  KERTI PARTI
A Veszprémi Polgári Társaskör vezetősége, meghívja Önt és kedves Barátait a 2011. június 18-án 16 órától megrendezésre kerülő KERTI PARTIRA A korábbi hagyományokat szeretnénk folytatni, ezért a helyszín az ÉLLŐ Malom lesz, ahol sok hangulatos majálisunk volt már, ahol tagságunk nagy létszámmal képviseltette magát, barátaival. A menü: - Marhalábszár pörkölt csülökkel, kiváló házikenyérrel, Andi-féle savanyúsággal, csapolt sörrel, házi zsíros kenyér, lila hagymával. A zenét Nádasi Elemér szolgáltatja, benne még soha sem csalódtunk. Tagjainknak a kedvezményes részvételi díj mindössze 2000Ft, a barátok számára a belépő 2500Ft. Azok a tagjaink, akik, elfoglaltságaik miatt eddigi, programjainkon, nem tudtak részt venni, reméljük, eljönnek, és sikerül még a nyár előtt egy kellemes délutánt együtt eltölteni.
Dátum: 2011. június 18.
Hely: Veszprém ÉLLŐ Malom (Veszprémvölgyi út)
Jelenleg nincsenek feltöltött rendezvények!
 
    Rendezvények száma : 9   [1-5]    
    oldal: 1 / 2  ugrás:  következő > ] utolsó >> ]Interword Kft.